Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


20 tipp!!!

2008.07.08

20 tipp: Miért jobb egy jó barátnő...

... mint egy pasi?

 

1. A lányok tudják, hogy a problémákat meg kell beszélni. Ezért imádnak annyit dumálni. A fiúk ezzel szemben ki nem állhatják az élet nagy megfejtéseit.

 

2. Sokkal vicesebb kölcsönkérni a barátnőd ruháit, mint a pasid szekrényéből válogatni. Azt hagyd inkább a jelmezbálra, amire kötelező trottyosan érkezni...

 

3. A pasid tutira sohasem segítene új frizurát varázsolni a lapos és élettelen hajkoronádból. Bezzeg a barátnőd, aki másodállásban fodrász...

 

4. A lányok megértik, ha nehezen birkózol meg a gondjaiddal. A fiúk szerint viszont minden krízishelyzet csak nyavalygás a lányok részéről.

 

5. A barátnődnek biztosan nem támad kedve vadul csókolozni veled, amikor te éppen a kedvenc sorozatodat nézed. A srácok meg valahogy sosem veszik figyelembe a lebilincselő epizódokat.

 

6. A barátnőddel felnőni sokkal szórakoztatóbb , mint egy fiúval. Ők annyira mások...

 

7. A lányok nem várják el, hogy a nap huszonnégy órájában és a hét minden napján elmondd nekik, mennyire odavagy értük. A fiúk viszont igen!!!

 

8. Kevésbé nyomasztó egy lánnyal versengeni, mint egy fiúval. A fiúk utálnak veszíteni, a lányok ezzel szemben elismerik, ha barátnőjük valamiben jobb náluk.

 

9. Ha a barátnőd megígéri neked, hogy felhív, akkor tényleg meg is teszi. Egy fiú viszont...? Mit is ígért?

 

10. A pasidat sosem tudnád rávenni, hogy nézzétek meg Orlando Bloom összes filmjét!

 

11. Ki a helyesebb a fall out Boy-ból? Pete vagy Patrick? A pasidnak fogalma sincs, kik ők, de a barátnődnek ez ugyanakkora dillema, mint neked!

 

12. A barátnőd nem torkoll le, ha hirtelen nem vágod, Wayne Rooney a Chelsea vagy a Manchester labdarúgója-e.

 

13. A barátnődet nem kell figyelmeztetned, hogy időnként vegyen tiszta zoknit.

 

14. A csajok felfogják, hogy ha egy fehér top jól áll, akkor érdemes beszerezni belőle egy feketét, egy pirosat, egy sárgát, egy zöldet és egy kéket is!!!

 

15. A lányok nem röhögnek idétlenül vagy idegesen, ha elmagyarázod nekik, hogy nem vagy csúcsformában a menstruációd miatt.

 

16. Természetesen a buli előtt nő egy hatalmas pattanás az arcodra. Mikor máskor? Ezt a problémát a lányok megértően kezelik.

 

17. A lányok jobb programot is eltudnak képzelni szombat délutánra, mint a meccsnézést.

 

18. A barátnők látják minden rossz tulajdonságodat, de csak a jókkal foglalkoznak.

 

19. A lányok megértik, hogy a sírástól megkönnyebbülsz.

 

20. A barátnődnél mindig van kéznél egy jó magazin, amibe bármikor belelapozhatsz. A pasidnál max. sportújságot találsz.

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.