Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


We ♥ Jeans

2009.02.05

We Jeans

A típus: Duci alkat

A testalkatod hasonló Kellyéhez: arányos, mert mindenhová egyenletesen hízol. Jellemzője: A cél, hogy az öltözködéseddel optikailag  vékonyítsd magad mindenütt. Így pár kilót lefaraghatsz!

Kelly Osbourne

1. Ha csípőfazonú farmert választasz, akkor ügyelj arra, hogy az úszógumid ne buggyanjon ki a farmerből az övrész fölött, mert azt csak vastag pulcsival tudod eltakarni. A csípőfarmerból válassz kicsit nagyobbat-az előnyösebb!

2. Világosabb farmerből választhatsz olyat, ami extra bő fazon-így szinte eltűnsz benne.

3. A magasabb csípőrész eltakarja a derékon levő fölösleget, de megmutatja a formás popsidat.

A típus: Széles csípő

A testalkatod olyan, mint Rihannáé: A felsőtested 36-os, a csípőtől lefele egy-két számmal nagyobb, mint egy körte! Jellemzője: A tested erősségeit kell kiemelni, a csípőt pedig eltakarni!

1. A csípőfazonú farmert el kell felejtened, mert az szélesíti a csípőt. Helyette a hagyományos fazont ajánlom, hozzá a trapézszerű bővülő végződéssel - feketében vagy egyszínű, sötétkék színben!

2. Előnyös ennél a típusnál a sötét színű farmer, valamint a térdnél szűkülő fazon. A nadrág ne feszüljön a combodon!

3. Kerüld az erős koptatást a comb első és hátsó részén. Ha itt túl erő s a koptatás, akkor optikailag vastagít!

 

A típus: Magas, vékony

Akár Gwen Stefani, te is magas vagy, vékony, de kissé fiús a testalkatod. Jellemzője: Nincs csípőd, és a mellben sem vagy erős, így  a testalkatod nem elég nőies.

1. A széltében futó koptatás, valamint a farmer alsó részén felhajtott rész arányaiban szélesítik a nadrág viselőjét.

2. Az U alakban kivágott csípőrész, valamint a has részén futó V alakú varrás egyaránt szélesíti a csípőt, a nadrág bő szára szintén előnyösen vastagítja viselőjét.

3. Nem muszáj csak sötét farmert húzni, világosat is húzhatsz vagy akár fehéret. A popsirészre varrt nagy zsebek optikailag szélesítik a feneket és a csípőt.

 

A típus: Kicsi, sovány 

Ahogy Avrilnek, úgy neked is vékonyságod jelenti a gondot öltözködésedben. Jellemzője: Felejtsd el a bő fazonokat, amikben szinte eltűnsz, és a csípőfazon is előnytelen, mert "összenyom!"

1. A nadrág csípőrészén, valamint a nadrág szárának alsó részén végigfutó koptatás szélesíti a viselőjét.

2. Szűk szárú, trapéz szárú fazon most a legtrendibb fazon, és neked is jól áll, különösen a farmer első és hátsó részén koptatott verzió - ez ugyanis szélesít!

3. Magas derekú farmerból a trapéz fazonút válaszd! Kerüld a 7/8-os fazont, mert összhatásban még jobban kicsinyít!

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.