Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


5 plusz 1 tipp a fogyáshoz

2008.10.22

5+1 tipp, a gyorsabb fogyáshoz

6tym0dt.jpg coctail image by annemarie59

 

1. Keverj koktélt magadnak!
Kedvenc rostos gyümölcsleved fele-fele arányban keverd össze egy nagy adag ásványvízzel vagy szódavízzel! Poharanként így mintegy 80 kalóriával kevesebbet fogsz fogyasztani a higításnak köszönhetően!

 

 greentea.jpg greentea image by mom2zddh

 

2. Zöld teával a gyorsabb kalóriaégetésért
Mielőtt munkába vagy sportolni indulsz, szürcsölj el egy pohár zöld teát. A benne található koffeninnek köszönhetően könnyebben égetheted a zsírt! A teában található antioxidáns hatású polifenoloknak köszönhetően a zsírégetés hatékonyabb lesz! Figyelem: ha magas vérnyomással küzdesz, ne fokozd mégjobban a koffeinnel a bajt!

 

3. Kend a kenyered!
Vaj helyett locsold a pirítósodat olíva olajjjal - ez nemcsak egészségesebb, de arra is rákényszerít, hogy valamivel kevesebbet egyél.

 

4. Járj vérvételre!
Kutatások szerint 12 nőből 1-nek gondja van a pajzsmirigy-működésével: ez a probléma pedig csökkentheti, korlátozhatja az anyagcsere folyamatokat! Egy vérvétel és orvosi kivizsgálás során kiderülhet, hogy veled minden rendben van-e.

 

5. Rágózz!
Egy elemzés szerint azok, akik cukormentes rágógumit rágnak a nap folyamán, 20 százalékkal élénkebb anyagcsere-folyamatot "produkálnak", mint azok, akik nem rágóznak. A rágózók ezzel az egyáltalán nem megerőltető tevékenységgel mintegy 4 kilót dolgozhatnak le egy év alatt!

 

kiss_.jpg kiss image by sk8ergirl_016 

6. Csókolózz!

Mint azt a tudósok is kimutatták a csók segít a fogyásban, mert elég sok kalóriát lehet vele elégetni, ha sokat csókolózol. Tehát csókra fel! Nem csak kellemes ez az elfoglaltság, de fogyaszt is. Erre mondják, a kellemeset a hasznossal.

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.