Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hogyan karcsúsodnak a sztárok?

2009.02.01

Hogyan karcsúsodnak a sztárok?

Karcsú combok- Cindy Crawford          Sok fehérje, kevés szénhidrát

A 42 éves modell étrendjében alig szerepel szénhidrát: csak minimális mennyiségűtésztát és rizst fogyaszt. Szívesen eszik viszont sovány húst sok friss zöldséggel és salátával.

Az én tippem

Ha Cindyéhez hasonló, izmos és formás combokat szeretnél, akkor neked a kitörés a tökéletes gyakorlat! A kiindulú helyzet zárt állás, a kezek a csípőn. Jobb lábbal végezz előre egy kitörést. A combod legyen párhuzamos a talajjal, a lábszárad és a combod pedig derékszöget zárjon be egymással. A térded ne kerüljön a bokád elé! Ezután lépj vissza, majd másik lábbal is jöhet a kitörés. Mindkét oldalra ismételd 15-ször, és egy kis pihenő után csinálj 2 újabb sorozatot!

 

 Izmos has- Geri Halliwell

 Csak zsírmentesen!

A popsztár étrendjének alapját a zöldségek, gyümölcsök és tengeri halak jelentik. A szervezete számára nélkülözhetetlen esszenciális zsírsavakat a halhús, valamint olívaolaj formájában juttatja be a szervezetedbe. A szénhidrátok közül a barna rizst szereti, ezenkívűl néha-néha fogyaszt csak el 1-1 kis szeletnyi rozskenyeret.

Az én tippem

Ha lapos és izmos hasat szeretnél, mindennap meg kell dolgoztatnod ezt a testtájékot! Feküdj a hátára, tegyed tarkóra a kezedet, a kinyújtott lábadat emeld a plafon felé. Amikor a lapockádat elemeled a talajtól, húzd be a lábaidat zsugorhelyzetbe, majd amikor visszaengeded ( mindig tartsad meg a föld fölött 10 cm-rel!), újra nyújtsd ki a lábad. 3x30 darabot csinálj a gyakorlaból.

 

Tökéletes dekoltázs- Carmen Electra

Sztriptíztánc vetkőzés nélkül

A Baywatch sztárja egy különleges edzésmódszert dolgozott ki magának. A színésznő sikeresen ötvözte az aerobik elemeit és- meglpő módon- a go- go táncosok jellegzetes, rúd mellett végzett mozdulatait. Az így kialakított kardioedzés többek között a felsőtestet varázsolja szépségessé! Az édesszájú színésznő ananásszal, mangóval és puffasztott gabonávol készült termékekkel űzi el a nassolni vágyat.

Az én tippem

Nem kell rúd mellett táncolnod ahhoz, hogy feszesek legyenek a mellizmaid! Feküdj a hátadra, legyen minkét kezedben egy- egy 1,5-2 kg-os kézisúlyzót, és nyomd ki a mellkastól felfelé, majd engedd vissza. Ismételd 15-ször, majd némi phenő után csinálj még 2 sorozatot.

 

Erős hát- Drew Barrymore

 ,, Imádom a sütiket! "

Az egykori telt karcsú színésznő néháyn éve 10 kilótól szabadult meg. Hetente 5-6 alkalommal futott, kezdetben 2- 3, majd pár hónap múlva már napi 10 kilométert!

Az én tippem

Tudtad, hogy minél jobb a tartásod, annál karcsúbnak látszol? Hasalj a földre, a homlokod érintse a talajt. A jobb kezedet emeld magastartásba, a balt helyezd a fenekedre úgy, hogy a kézfejed lefele nézzen. Emeld el egyszerre a talajtól a jobb kezedet és a bal lábadat, majd engedd vissza. A homlokod maradjon a talajon. Ismételd meg 10-szer, majd jöhet a bal kéz és a jobb láb, szintén 10-szer. Végezz 3x10 darabot mindkét oldalra!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.