Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Sport

2008.04.23

Gyerünk a szabadba!

http://m.blog.hu/ko/komoz/image/V%c3%a9rtes18.jpgA következő kép nem jeleníthető meg, mert hibákat tartalmaz: „http://www.cliffhousemaine.com/images/fitness06-300x460.jpg”.

 

Még az is, aki nem vérbeli sportember, találhat odakinn megfelelő testmozgást. Egy nagy séta az erdőben felfrissíti minden porcikádat. Ha a kutyád is madaddal viszed, még több boldogsághormont termelhet a séta!  Sok erdőben vagynéhány városi parkban található erdei sportpálya, ami azért hasznos, mert itt kialakíthadsz egy követhető edzéstervet, és mivel mások is azért mennek  oda, , hogy hasonló dolgokat műveljenek, nem fog rád ferde szemmel nézni senki, ha hajlongsz vagy ugrálsz.

http://m.blog.hu/ku/kunember/image/Sajat/Tagyos%20I.%202007/foci.jpg

Ha csapatra vágsz , akkor elő a focilabdával! A foci elnyűhetetlen sport, és bár  a teremfoci is jó találmány, azért a szabadban sokkal jobb űzni a lasztit. Ha nincs a közeledben focipálya, készítsetek magatoknak két kaput, akár négy tégla is megteszi, és máris kezdőthet a játék!

http://www.extrem.hu/data/0/917/3881.jpg

Az apró kerekek angyalai, görisek, deszkások, már előkaphatják a járművüket, hiszen ha nem esik, meghódításra vár az aszfalt. Persze, jobb a városon kívül eső részen, szmogmentes helyen sportolni, , hiszen a testmozgás következtében kitágulnak az erek, gyorsabban veszed a levegőt, és még több por, benzingőz és más káros anyag kerülhet a szervezetedbe az autókkal zsúfolt utak mellett.

http://kitekinto.hu/kep.php?id=6038

A bicikli szerelmeseinek nem is kell mondani, hogy a márciusi időjárás már remekül megfelel a tekeréshez. Hosszú útra még ne indulj, hiszen ilyenkor hamar lahűl a levegő, de azért vígan lehet kerekezni ! ! !

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.