Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Minibár otthonra

2009.11.22

Minibár otthonra

Alakítsunk ki otthon egy kis bárt, egy apró szigetet, ahol itallal kínálhatjuk vendégeinket, vagy keverünk magunknak egy koktélt estefelé. Ennyi kényeztetést igazán megérdemlünk mi is és a hozzánk betérő vendégek is. Még az is lehet, hogy ez lesz otthonunk kedvenc szeglete.

 

A minibár lehet az ülőgarnitúra közelében, a nappaliszekrényben, de mobil állványon is, hogy helyét könnyen változtathassuk. A színes üvegek látványa önmagában is szép, de ügyeljünk arra, hogy a tárgyak tiszták, pormentesek legyenek. A palackok, poharak csillogását színekkel, fényekkel emelhetjük ki, és mutatósabbá tehetjük az összhatást virágokkal, képekkel, dísztárgyakkal.

Nem csak mixereknekAsztalon, komód tetején is mutatós ez az üvegtartó állvány. A csapot megnyitva adagolhatjuk magunknak az italt.

FalipolcKönnyed, falra erősített, lebegő polcokon tárolhatjuk az italokat és a poharakat. A polcok a tengelyen jobbra és balra mutatva is szerelhetők.

KonzolosA fal mellett álló, íveskonzolasztal dupla tetőlapján jól mutatnak a dekoratív üvegek és poharak. Meglévő komódból vagy asztalból is készíttethetünk ehhez hasonlót.

EmeletesKis helyen is elfér a padló és a mennyezet közé kimerevített oszlop, amelyre különféle polcokat erősíthetünk: pohártartót, italtartót és az egyéb, vendéglátáshoz szükséges kiegészítő eszközök tárolóit.

KihúzhatóA kisasztal alól kihúzható, üvegezett fiókban tarthatjuk a finom borokat.

MobilA görgőkön mozgó, rolós bárszekrény cseresznye-, bükk- és diófából is létezik. A bútort a hálóban éjjeliszekrényként, a nappaliban lerakóasztalként is használhatjuk.

ZsúrkocsiAz átlátszó bárszekrény egyik sarkát kifordítva férhetünk hozzá az italokhoz és a poharakhoz.

SzobahűtőKisméretű, színes hűtőszekrény áll a szoba egyik sarkában, amelyben nemcsak italt, hanem gyümölcsöt és egyéb nyalánkságokat is tárolhatunk.

Nyitott láda
Az alacsony, nyitott polcon sorakozó italok és poharak a fotel mellett
éppen kéznél vannak.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

utolsó

(lili, 2009.12.13 14:58)

szerintem az utolsó kép tök klafa