Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ide írhatjátok panaszaitokat személyes dolgokban, ha pedig nem meritek a nyilvánosság előtt nyugodtan írj e-mail címünkre, válaszolunk!

dalma8310@freemail.hu

kari52@freemail.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

arkus.idavfreemail.hu

(Ida, 2011.12.11 22:45)

Modern eszközei vannak egy megyei jogú városnak, ahol a törzsfőnök országgyűlési képviselő. Az elmúlt fűtésszezonban jelezte egy bérlő, megbízhatatlan rossz a konvektor a bérleményben, folyton elalszik. Fázik, aig meri begyújtani újra, mert robban. Többször személyesen is be ment. Reakció semmi!
A hibás elavult szerkezet tüzet okozott, leégett a fél szoba. Kénytelenek voltak a hivatalból ki menni, és megkezdődött az ígéretek sorozata. El ismerték a hibát, és ennyi. Egész nyáron várta a garzon bérlője az ígéretek beváltását, de semmi. Az idő telt, a nyár végén rákérdezett a dologra a torony alatt, és újabb ígéretekkel távozhatott. Reménykedett, és türelmesen várt, mi közben ő egyedül próbálgatta a falat tisztogatni kapartgatni folyamatosan és takarította heteken át munka után a kormot betegen.
Eljött az ősz, és semmi nem történt. Sem a megígért ajtó ablak, sem a beígért másik konvektor nem volt sehol. Beköszöntött a hideg is, és ekkor már a kagylóhélyhoz ment el az asszony, ahol felvették az esetet, és hivatalból sürgették az önkormányzatot, akik a mai napig a fülük botját sem mozdították. Az ajtó, ablak bedeszkázva. A bérlő már a konyhában él, ott alszik, és tegnap már olyannyira el volt keseredve, hogy ...........azt éreztem nekem közzé kell tennem ezt az esetet, mielőtt nagyobb baj nem történik.
Ha kénytelen lesz begyújtani a régi rosz elavult hibás komvektort majd a januári nagy hidegben, a kiégett ajtón, ablakon kimegy a meleg, és fizetheti a gázszámlát, aztán ..........bele sem gondolok tovább..
KERESEK TEHÁT EGY ÚJSÁGÍRÓT AKI NETÁN FENYKÉPEZNE IS, VAGY RIPORTERT,aki vállalná az eset nyilvánosságát. Mert ez az aszzony egyedül nevelte fel a lányát, mindíg becsületesen dolgozott, még betegen is! Amúgy nagyon szépen fest, művész lélek, és berakták őt egy szürke bérházba a Szabadság térre még akkor amikor kicsi volt kis leánya, és meghalt édesanyja. de nem bántotta ott senki úgy tudom, megtanult alkalmazkodni. A gyemeke apja elhagyta őket azzal, hogy nem bírja a szegénységet, talán ovodás lehettett a kislány. Gyerektartást persze nem fizetett. Nos így telt a fiatalsága ennek az asszonynak, most ötven éves már, és felnőtt a lánya, aki Szegedre jár át dolgozni.Egyetlen nagy bűne a nőnek, hogy jóhiszemű. No és persze az, hogy nincs protekciója, jogász ismerőse, nem tud megvesztegetni senkit, és nem ordibál teliszájjal sehol, csak halkan tud beszélni. Mivel az önkormányzat csak azt értékeli, aki lop, csal hazudik, és mindenkit átvág, ezért nem tekinti a naiv jólelkú, bizakodó egyéneket embernek. Ez már bizonyos! De hogy még kínozza is, ez már sok! Nem tudom lehetne e találni olyan paragrafust, vagy csak egy kis bekezdést a politikusok bibliájában, ami az egyedül álló garzonbérlő mellett szólna.
Vagy nincs már műszaki osztály? Megszünt? És az alpolgármestreknek mi a dolga valójában? És a jogászoknak? És a kagylóhélynak? Vagy a fent említett RÉTEG íly módon likvidálódjon? Aztán jönnének ám száz nyomtatóból száz jogszabály mi szerint ők szabályosan jártak el ugye?

..................................

(................................., 2011.08.31 11:32)

undoritoak vagytok ! h tudtok iet irni ?!

FGJGJLGUÉÉGSR

(AADSC S, 2011.04.20 10:43)

AZ ENYÉM 30CM EZT NÉZD MEG

pina

(baszni, 2010.06.24 01:25)

szeretnék megbaszni egy 15 éves kis pinát

Re: pina

(dgju, 2011.04.20 10:34)

szopjál le

Re: pina

(EFHTU, 2011.04.20 10:39)

BAZDMEG AZ ANNYÁD 15 ÉVÉSEN TE Kocsog

7000 sárbogárd szent istván utca 15/b

(bebibaba@citromail.hu, 2010.12.18 21:20)

justin gyere el hozzánk szent istván utcába lakok és sárbogárdon keress fel az a nevem hogy csibrik bettina

kálvin tér 8 á

(fodor petra, 2010.06.12 12:33)

szeretném c. ronaldo fütyiét látni.