Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ez az igazi szépség

2008.04.22

Az igazi szépség belülről fakad!

Ha azt akarod, hogy a fiúk észre vegyenek, akkor csak magadat add!Minden lányban van egy hattyú, aki azt várja, hogy kiszállhasson, de nem tud, mert a hiúság letaszítja!Bárhogy is nézel ki a fiúk nem azért szeretnek,mert hogy milyen szép vagy;jó bevallom azt is nézik, de nem az számít, csak az ami te vagy valójában!!!

 

Ha magadat akarod adni, akkor hagyd a szépséget, és foglalkozz a külvilággal!Lehet, hogy egy olyan fiú, akire hajtasz, az azért nem vesz észre, mert túl nyájas vagy!Pedig ez helytelen!Használj egy kicsi szemceruzát, de ne túlozd el;kicsi szájfény;és púder, de csak akkor, ha pattis vagy!!Az olyan akimár nem hisz ebben a dumában, hogy a szépség belülről fakad, az próbálja ki, és ha beválik, akkor mondd el mindenkinek ezt az oldal címet, vagy ozdd meg minden csajjal ezt a titkot!!:)

A pasik azt szeretik, hogyha megérted őket, ha olyan helyzetben vannak!Ezt jó lenne, ha kipróbálnád, és ha nem volt meg még az első csók akkor lehet, hogy ilyenkor fog beválni ez a titkos fegyver!Ha úgy érzed, hogy ilyenkor távolodik, az akkor nem azt jelenti, hogy szakítani akar, hanem kell neki egy kis idő, és ne is ugrálj a nyakába!!!Ha tényleg már ott vagytok, hogy nem is akar veled beszélni, akkor kérdezdd meg, hogy mi a baja!Ha azt mondja, hogy te, vagy is nem akar veled járni, mert egy másik csajt szeret, akkor meg kérdezdd meg, hogy ő mit teljesít az életed be, amit te nem!Ha azt mondja erre, hogy nem tudja, akkor tudni fogod, hogy az a másik lány szebb!De azért még utoljára súgdd a fülébe azt, hogy:A SZÉPSÉG BELÜLRŐL FAKAD!

By: Karii.

                       

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

3400

(Lovász Ferenc, 2010.10.20 21:34)

ki csinálta ezt az oldalt mert nagyon király oldal milyen programmal csinálták ezt az oldalt??

sazndi=válasz

(szerki, 2008.12.26 21:49)

Igazad van nem a pénz miatt kell megítélni az embert de ugyanakkor szerintem ez a pasi csak a pénzre, és a külső szépségre utazott és a hátad mögött ajándékozott...

szandi

(Szandi, 2008.10.01 19:49)

Ezt nekem is sokszor mondták hogy a szépség belülről fakad. de hogy higyem el ha a saját 2 szememmel látam hogy a volt szerelmem csak azért szerette a barátnőmet mert szép volt erre tudjátok hogy jöttem rá?? elmesélem. Egy szerdai napon a volt szerelmem meg én elindultunk a bnőmhöz(ekkor persze meg halálosan szerelmes volt a fiú) és amikor meg mutattam neki hogy hol lakik a lány a fiúnak eltorzult az arca és hatalmas fintorral lépett be az ajtón. persze azért mert a lakás naon csunya. csak 1 orát maradt aztán hazaerdt. ezelőtt a látogatás előtt mindennel ajándekozta a lányt a tali után hozzá se szolt. szoval hiába vagyunk belülröl szépek azok a hülye fiuk nem azt nézik hanem azt hogy milyen pézes és KÍVÜLRŐL milyen szép vagy. szoval hülyek........