Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szép láb- vonzó nő!

2008.10.16
Szép láb - vonzó nő

A karcsú láb, a hosszú comb, lázba hozza az erősebbik nem nyolcvan százalékát. Így volt az régen is, például Marlene Dietrich idejében, akinek két kecses lába néhány milliót ért a biztosítónál.
Utána Marilyn Monroe lábára tették rá fogadások alkalmával a nemzeti bankot, majd Brigitte Bardot lett a trónkövetelő.


Mi tagadás, az ő lába valóban megfelelt kora ízlésének. Ha számba vesszük, hogy minden második nő elégedetlen a saját lábával, hogy a férfiak csaknem hatvan százaléka(ennek ellenére) úgy véli, hogy partnerének tökéletes a lába, a szexológusook ráadásul azt is bizonyítják, hogy a férfiak szexuális izgalma és a partner szép lába között szoros az összefüggés, egyáltalán nem elhanyagolható, hogy vonzó csupán ápolt, gondozott láb lehet.
 


- Mit tegyünk hát, hogy ápoltságunk megfeleljen a kívánalmaknak?

Azt mondják a láb (különösen nyáron) gondosabb ápolást igényel, mint egy autó. Szép ugyanis csak sima láb lehet. Vagyis elsősorban szőrtelenítés, és annak különböző változatai.

- Különös gonddal kell eltávolítani a lábon keletkező bőrkeményedéseket. Van, akinek elég napi használatra az erős szálú körömkefe, de akinek nem, használjon habkőt vagy speciális eszközt, ám a műveletet minden alkalommal lábápoló krémmel kell befejezni.

- A fáradt lábért - Ha olvas, tévét néz, vagy kézimunkázik, és nem zavarja a munkában, tanuljon meg ülni vízszintesen kinyújtott lábbal. Amíg pihen, a végtagok gyógynövényes krémmel is bekenhetők. Kétszeres hatású lehet az eredmény.

- Torna, torna, torna...kerül, amibe kerül, az egészséges lábért tenni kell. A feszes bőr, a jó vérellátás sokáig fiatalos hatásúvá teszi a lábat, ezért naponta és rendszeresen muszáj tornázni.

 


A gyakorlatokat tízszer egymás után ismételjük:

1. Egyenes tartásban állunk zárt lábbal, és a falnak támaszkodunk. Térdben behajlítjuk a lábat, a hát egyenesen marad, majd lassan kiegyenesedünk, és lábujjhegyre állunk.

2. Újra egyenes tartásból indulunk. Hirtelen kinyújtjuk a jobb lábunkat előre, térdben behajlítjuk, majd lassan oldalra kinyújtjuk. Bal lábbal is elvégezzük. Ez a gyakorlat edzi a combizmokat.

3. A lábat szorosan zárjuk, és előbb a jobb lábbal, majd a ballal előrenyúlva számokat írunk a levegőben anélkül, hogy a másik lábunk elmozdulna helyéből.
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.