Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tedd, ne tedd az első randin

2008.10.21

             Tedd, ne tedd az első randin

Amikor először találkozol kettesben azzal a bizonyos valakivel, sokat számít, mit viselsz, hogyan viselkedsz és kommunikálsz. De az első benyomás kialakítására csak egy esélye adatik mindenkinek, ezért összegyűjtöttük, mi kell ahhoz, hogy neked jól sikerüljön.

Vizsgáld felül elvárásaid!
Lásd reálisan a helyzetet: az is lehet, hogy nem ő a nagy Ő. Természetesen ez nem az első randin fog kiderülni, ehhez is idő kell, addig pedig nincs más dolgod, mint hogy élvezd az utat, tartsd nyitva a szemed és a füled.

Lenyűgöző megjelenés
Ami soha nem a feltűnőt jelenti. Ne légy túl szexi, nem kell mindent megmutatni azonnal, azzal más hatást érnél el, mint szeretnél... Ha arra vágysz, hogy potenciális társ, anya, és élete párja lehess, hozd a klasszikusan csinos verziót. Viselj olyan ruhát, amelyben kényelmesen és csinosnak érzed magad, és helyezd a hangsúlyt inkább a kiegészítőkre és a dögös cipőre.

Kényelmes és biztonságos környezet
Az ideális randihely olyan, ahol kellemeses tudtok beszélgetni, de ha úgy adódik, lehetőség van másra is. Ilyen lehet az élményfürdő, egy billiárdozás, vagy a klasszikus kávézós megoldás. A mozit, színházat érdemes elsőre kerülni, hiszen most inkább egymás megismerésén van a hangsúly.

Légy udvarias!
A modor sokat elárul valakiről. Fontos, hogy pontosan érkezz, vagy legalább telefonálj, ha tudod, hogy késni fogsz. Nem igaz, hogy a nőnek kötelező öt percet késnie, lehet, hogy ezzel máris egy feketepontot gyűjtenél be.
Ha a randi alatt csörög a telefonod, csak a valóban sürgős hívásokra válaszolj, ne csacsogd el a barátnődnek, hogy milyen helyes fiúkával töltöd épp az időd... Ne felejtsd ki a mondataidból a „légy szíves” és a köszönöm” szavakat. Ezek az alapvető tiszteletet mutatják, ami viszont melengeti a férfi szívét.

Csak lazán
Olyan dolgokról érdemes beszélgetni elsőre, amelyek nem túl személyesek. Filmek, zenék, hobbik, utazás, sport, kultúra, vagy bármi, ami iránt mindketten érdeklődtök. Persze ebből nem fogod megtudni, milyenek a mélyenszántó gondolatai, viszont határozottan közelebb visz benneteket egymáshoz, és kevés alkalmat ad a nézeteltérésre.
Ne sztorizz az exeidről, és a partneredtől se kérj hasonlókat. Hallgasd végig, mutass érdeklődést, tegyél fel neki további kérdéseket. Amikor te válaszolsz neki, légy mindig őszinte.

Ki fizet?
Első randin teljesen normális, ha mindenki a maga számláját rendezi, de ha a pasi szeretne meghívni, ne ellenkezz, és köszönd meg pironkodás nélkül. Később, ha szeretnétek többször is találkozni, megegyezhettek abban, hogyan rendezitek az anyagiakat. Ügyelj arra, hogy ha egy férfi gáláns, és minden alkalommal ő szeretne fizetni, ne háborodj fel ezen, ne bántsd meg a büszkeségét.

ki fizessen, fizetés, emancipáció, éttermi számla, amerika, németország, hazai körkép

 

Játsszatok nyílt lapokkal
Felétlenül bizonyosodj meg róla, nem él-e kapcsolatban - illetve, arról, hogyan képzeli a jövőjét. Ha mindketten komoly kapcsolatot kerestek, ne hagyjátok lógva a randi végén a kérdést. Mindkettőtöknek jobb, ha még ott helyben megbeszélitek, lesz-e folytatás.

Mosolyogj!
Egy randi nem állásinterjú, lazulj el, és érezd jól magad. Nevess, ha valami tetszik, vedd elő a humorérzéked, és légy önmagad. Felesleges azon erőlködni, hogy megfelelj, ha úgy nem tetszel neki, amilyen igazából vagy, akkor legfeljebb odázni lehet a csalódást, elkerülni nem. Légy büszke magadra, örülj annak, aki vagy, és örüljön neki ő is, hogy veled lehet.

Van ott még, ahonnan ez jött
Ha nem érzed jól magad, valami nem klappol, bízz a megérzéseidben, és szépen rekeszd be a randit. Ne is aggódj azon, hívni fog-e, keress csak tovább nyugodtan.
Ha pedig a férfi hezitál veled kapcsolatban, nyugodtan döntsd el számára nemlegesen a kérdést. Ne aggódj, lesz olyan, aki odáig van érted, hiszen csodálatos vagy.

 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Ez most komoly.?!

(Mss.elégedetlen, 2011.10.29 17:58)

Ez most komoly..?!Ez nem is arról szól h hogyan díszitsd ki a szobádat....!!!
Na majd én csinálok de az hodziher hogy jobb lesz,és legalább ugyan arról szól amiről.....