Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Top 10 első randi

2009.11.22

Top 10 első randi

Az első randinak igenis szórakoztatónak kell lennie. Ahelyett, hogy ideges lennél vagy azon aggódnál, hogy jó benyomást kelts, inkább azon legyél, hogy megismerjétek egymást, miközben jól érzitek magatokat. Most adunk 10 első randis ötletet, válassz kedved szerint.

1. Reggeli


A reggeli a nap legfontosabb étkezése, ezért edd és tedd a legjobbat illetve legjobban. A reggeli egy remek alkalom az első randira, így biztosítva van, hogy nem az alkoholtól mámorosan fogtok társalogni, és, ha valami miatt mégsem működne köztetek a kémia, remek kifogás a munkára hivatkozva, sietve távozni

2. Borkóstolás


A borkóstolás kitűnő alkalom arra, hogy lecsússzon néhány pohárral és lazítson az első randi okozta feszültségen. Valami újat tanulni, érdekes első közös élményt átélni, segít a közös érdeklődés kialakításában. Ha nincs kedved mindenáron alkoholt fogyasztani, menjetek el egy gasztronómiai vagy tánc fesztiválra.

3. Bowling


A bowling isteni program arra, hogy kiderüljön, hogy a kiszemelt pasi mennyire versengős. Ha jó vagy benne, ha nem, remek tevékenység arra, hogy jókat nevessetek együtt. Amellett tökéletes arra, hogy a pasi kimutassa férfias tulajdonságait.

4. Biciklis kirándulás


Szabadság, természet, szórakozás. Isteni közös program. Jobb, mint a séta, mert nem kell folyton beszélgetni egymással, legálisan csöndben lehet maradni. Majd, ha már kellőképpen elfáradtatok, jöhet a piknik.

5. Mozi


Mozi és vacsora az egyik legtipikusabb első randis tevékenység. A mozi után, ha beültök egy kávéra vagy vacsorázni, biztosan lesz közös témátok, ha más nem, a film biztosan.

6. Desszert és cukrászda


Ha netán pénz szűkében vagy, netán éppen a pasi szűkölködik, üljetek be egy cukiba egy kis édes finomságra. Ezt nem feltétlen kell nappal elkövetni, lehet az éjszaka csúcspontja is. Talán még kellemesebb és szórakoztatóbb is, mint egy vacsora. Így, nem kell végigbeszélgetni a három fogást.

7. Állatkert


Mindenki szereti az állatokat, ugye? Az állatkertek felidézik, a gyerekkorunkat, amikor még minden olyan egyszerű volt. Ez egy jó választás, sok a látnivaló és szabadon mókázhattok, beszélgethettek és sétálhattok, ráadásul közben van mit nézni is.

8. Stand-up comedy


A férfiak egyik titkos fegyvere a jó humor. Minden nő szeret nagyokat nevetni, ezért az egyik legjobb program, ha elmentek egy dumaszínházba. Így nem kell folyton azon görcsölni, hogy miről beszélgessetek, kellemes légkörben, jól érezhetitek magatokat. Csak arra figyelj, hogy ne az első sorba üljetek.

9. Vidámpark


Itt kiélhetitek kalandvágyatokat, és felkészülhettek egy kis hullámvasutas száguldásra is. Azt ne feledd, hogy semmi sem muszáj. Ha nem akarsz felülni egy hintára, nem kell megtenned. Valami izgalmasat csinálni, lehetőséget ad számodra, hogy megmutasd milyen szórakoztató veled lenni. És mindemellett még egy plüssmacit is nyerhet neked leendő kedvesed.

10. Korcsolyázás


Nem számít, hogy nem vagy egy őstehetség. A korcsolyázás mindenképpen mókás módja annak, hogy megtörjétek a jeget. Télen a szabadtéri jégpálya kimondottan romantikus lehet, aztán a nagy esések után felmelegíthetik egymást egy csésze teával összebújva. Nyáron ugyanez vonatkozik a fedett jégpályákra, csak utána ne teát igyatok, ha lehet.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Legjobb randihely - szerelmes hétvége.

(Kovács Viki, 2011.02.02 19:41)

Legjobb randihely - szerelmes hétvége.
Nemrégiben férjem meglepett egy csodálatos hétvégével Mezőkövesden. Wellness, gyógyfürdő, igényes környezet.
Csak ajánlani tudom mindenkinek :)

www.zsoryhotel.hu/wellness-hotel