Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A lelki társ

 lelki társunk, noha ugyanannak a karmikusan egymáshoz tartozó lélekcsoportnak a tagja, mint mi, valami sokkal több is. A lelki társ-kapcsolat nem egy, hanem sok újjászületésen át alakul ki, és ezekben majdnem mindig nagyon pozitív kapcsolatban voltunk.

Ki a lelki társ?

Egy embernek több lelki társa is lehet - minél régebbi a lelke, annál több.
A lelki társ ide születhet mellénk, ebbe az életünkbe, vagy a másik dimenzióból segít, bíztat.
A lelki társunk nagyon jól ismer minket, rengeteg erős és összekötő közös élményünk van.
Összetalálkozni egy lelki társsal, mindegy hogy legelsőre, vagy újra, egy másik életünkben, mindenféleképpen különleges érzelmi élmény, hatalmas friss erőt érzünk, megáll egy pillanatra a szívünk, megbizsergünk, és úgy érezzük,
nem akarunk elkerülni mellőle soha többet.
Olyan érzés, mint a szerelem első pillantásra. Hiszen ugyanabból az érzésből is ered.
A szerelem első látásra olyan mély intimitású lehet, ami arra utal, ismertük – és szerettük - már egymást jól előző életünkben.

A lelki kapcsolat...

Lelki társunkat lehet, hogy csak egy-két személyes találkozás után ismerjük fel, és ilyenkor érezhetünk féltékenységet is, ha más emberekkel már jó kapcsolatban van, és nem értjük, miért dobog olyan hevesen a szívünk.
A lelki kapcsolat csak kicsit később kerül ilyenkor fényre, és akkor már jól érezzük magunkat a társaságában, hiszen rengeteg régi jó élmény (még ha nem is emlékszünk rá, hogy mi) köt össze. És a régi tapasztalataink alapján vetítjük magunknak előre a pozitív jövőt.

Mindenki megtalálja a lelki társát?

Az emberek szívesen kérdezik, hogy megtalálják-e valaha a lelki társukat?
Vagy hogy a mostani szerelmük az-e?
Talán ilyenkor nem is a lelki társat keresik, csak azt a feltétel nélküli szeretetet, amit a szüleiktől kaptak. A szerelem általában nem ilyen, nem feltétel nélküli.
És hiába vagyunk szerelmesek, ha hiányzik ez az érzés, nem érezzük magunkat jól a kapcsolatban, és megyünk tovább, keresgélünk.

Ha egy lelki társunk a kedvesünk – mert ne felejtsük el, lelki társ lehet jó barát, azonos nemű rokon, vagy ismerős is - a szerelmen túl valami hatalmasabb és tartósabb köteléket is ki tudunk alakítani, mélyebb érzéseket és szenvedélyt is megélhetünk.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.