Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Egy pár ciki sztori ha érdekel maradj itt és olvass!!!!

 

Véletlen sztriptíz

A barátnőm össze akart hozni egy osztálytársával. Lázasan készülődtünk a nagy találkozásra, és hogy tényleg a legjobb formámat hozhassam, a barátnőm kölcsön adott egy pánt nélküli felsőt. A póló egy kicsit nagy volt rám, de mivel szexi volt és tetszett a színe, úgy döntöttem, hogy felveszem. Amikor viszont meg akartam mutatni magam benne a srácnak, bekövetkezett a katasztrófa: ahogy levetttem a pulcsimat, a póló lecsúszott, és kivillant az egyik cicim. Borzasztó ciki volt! Szerencsére ez a kis malőr nem ijesztette el a fiút, de ezt a furcsa randit azóta is emlegeti.

 

                                                         Egy  lány

______________________________________________

 

A titokszoba

Tavaly nyári táborban voltam a barátnőimmel. Faházban laktunk, amiben több kétágyas szoba volt. Első este nagyon jól éreztük magunkat négyesben: egész este beszélgettünk, rengeteget röhögtünk, kibeszéltük a fiúkat, no meg persze a tanárokat. Lefekvés után is folytattuk: átkiabáltunk egymásnak mindenfélét, többek között mindenki elmesélte élete legnagyobb pasps beégését. Mindez hajnalig tartott... Másnap reggelinél odajött hozzánk a kedvenc tanárunk, és azt mondta, hogy ezt nem gondolta volna rólunk... Később kiderült, hogy a mellettünk lévő szoba a tanároké volt... Majdnem elsüllyedtünk szégyenünkben.

                          Egy beégett csaj, 15

______________________________________________

 

Őrült piknik

Az egyik hétvégén nagyon szép idő volt, és a barátommal piknikezni mentünk a Margitszigetre. Minden nagyon jó volt: feküdtünk a földön, néztük a gyünyürű kék egyet és beszélgettünk. Egyszer csak hirtelen egy hatalmas dongó repült az arcomra. Annyira megijedtem, hogy felpattantam, és elkezdtem körbe-körbe rohangálni. Úgy éreztem hogy a dongó beleragadt a hajamba. Elkezdtem rázni a fejemet, mint egy őrült - vagy mint aki éppen egy vad rockkoncerten tombol. Közben sikítoztam, így tutira mindenki minket nézett. Kb. 15 percbe telt, mire a párom letudott csitítani. Szegény, szerintem ott jött rá, hogy egy igazi hisztérika vagyok!  :)

Zita, 16

______________________________________________

 

Pukikirály

Nemrég elmentünk a pasimmal és két laza havrjával moziba. Előtte bablevest ettem, és borzalmasan jött belőlem a bélgáz, de próbáltam visszatartani... Aztán már nem bírtam, és kijött az óriási PUKI! A fiúk szájából kiesett a kukorica, és egymásra nézve hülye fejet vágtak. Köhögtek, röhögtek és végül ,az orrukat fogták be - egyrészt a szag, másrészt a röhögés hangos zaja miatt. É nagyon zavarban voltam, és hirtelen ki akartam menni, de a kólámat véletlenül a mellettem ülő nézőre öntöttem, aki ijedtében viítozni kezdett... Már csak ez kellett mindenki engem bámult. A fiúk már dőltek a röhögéstől. Másnap a suliban mindenki megtudta, és azóta is "pukicsászárnak" hívnak.

Anonim, 16

___________________________________________________

Rajongói SMS

A bátyám kézilabdázik, és nyáron játszott egy strandkézilabda-csapatban. A csapattársa nagyon régóta tetszett nekem, már csak azért is szívesen jártam ki a meccseikre. Az egyik alkalommal a lelátón ültem, és vártam a meccs kezdetét, ilettve azt, hogy megérkezzen a barátnőm. Unalmamban elkezdtem SMS-t írni neki. Nem vettem észre, hogy a hátam mögött áll az imádottam anyukája, akivel egyébként jóban voltam. Elolvasta az SMS-t, ami így szólt: "Még csak most melegítenek, és Dani már megint állati jól néz ki!" Az anyuka a hátam mögött felnevetett, és barátságosan megveregette a vállamat, majd így szólt: "Örülök hogy ilyen aranyos szurkolói vannak a fiaimnak!" Nagyon ciki volt.

Dia, 16

___________________________________________________

     

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

regina

(vasvilla.., 2009.04.22 13:52)

bocsi!
gy helyett cs irtam :P

vasvilla12@freemail.hu

(regina, 2009.04.22 13:50)

ez a pótbucsis sztory nagyon tetszett!!!!!!!!!!XD
ilyet még nem is hallottam...
Nagyon jó volt!
By: Regina!

vikoko@citromail.hu

(Vikó, 2009.04.17 16:26)

Cyao!
Komolyan, ezek szerintem nagyon HATALMAS SZTORIK!!!:)
Behaltam tőlük:)
Köszi a Vidám perceket!!!
Pusz: Vikóóó

pont-az@hotmail.com

(ppont aaaz, 2009.03.27 15:59)

Figyi honnan szeded ezeket a cikis sztorikat...ha tudsz még szedni akkor szedjél vagy csinálj...ok ?? mert agyon jók...

csááá

2. cikis történet

(szerki, 2009.01.04 18:36)

***

Ez is elég ciki

(Egy csaj, 2009.01.04 16:01)

Hát velem egyszer az történt, hogy a hévre vártam a csillaghegyi hévmegállóban mikor észrevettem hogy ott van az a srác aki már 2 hónapja teccik nekem. Nagyon örültem. Mikor jött a hév én az első vagonba szálltam ő pedig a másodikba. Kaszáson szállt fel a barátnőm a hévre és én mondtam neki hogy menjünk gyorsan át a második vagonba. Elkezdett sípolni a hév. Mondtam Katának hogy gyorsan ugorjunk fel. Ő még fel tudott mászni de én télleg csak ugrani tudtam. Erre fejjel előre beestem a hév-ajtón...
Ez még nem lett volna ciki csakhogy lefejeltem a srácnak a cipőjét (aki teccik). Mikor a földön feküdve fölnéztem csak a röhögő fejét láttam. Azóta sem találkoztam vele...:D

1. cikis történet

(szeriki, 2009.01.01 13:15)

**

huha

(......, 2009.01.01 02:19)

nekem volt egy olyan sztorim hogy még jó pár évvel ezelöt hogy :ettem valamit ésment a hasam töle arra már nem emlékszem hogy mit ettem aznap este kimentem tesóm nak a haverja i val és pont akkor jött rám tul messze voltam otthontól szóval a fötér melleti kiss viskóban kellet elvégeznem de a legrosszabb csak most jön a haverok pont akkor jötek arra és na igen észrevetek és a töbit szereintem már ki tudjátok deriten ...EGY NAGYON CIKI HELYZETBE KERÜLT LÁNY ...

lehet...

(szerki, 2008.12.26 21:57)

Lehet nektek is írni a hozzászólásokba ciki sztorikat!!! Csak írjatok és én megmondom a szintet
elmegy *
ciki **
nagyon ciki ***
nem hallottam ennél cikibbet ****

:))

(Bernadett, 2008.12.21 21:43)

hat tenleg ciki storyk:))

XDXDXDXDXDX

(HÜLYEGYEREK, 2008.10.22 21:35)

A pótbugyis story joo volt

---

(Valaki, 2008.08.29 17:33)

Hú de ciki lehetett amikor pukizott az illető!


de a Pukicsászár találó!

mi?

(szerki, 2008.08.08 10:27)

NA mi a bajod haver???

nesze

(grghsahe, 2008.08.05 18:48)

te vagy a ciki