Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Egy pár ciki sztori ha érdekel maradj itt és olvass!!!!

 

Véletlen sztriptíz

A barátnőm össze akart hozni egy osztálytársával. Lázasan készülődtünk a nagy találkozásra, és hogy tényleg a legjobb formámat hozhassam, a barátnőm kölcsön adott egy pánt nélküli felsőt. A póló egy kicsit nagy volt rám, de mivel szexi volt és tetszett a színe, úgy döntöttem, hogy felveszem. Amikor viszont meg akartam mutatni magam benne a srácnak, bekövetkezett a katasztrófa: ahogy levetttem a pulcsimat, a póló lecsúszott, és kivillant az egyik cicim. Borzasztó ciki volt! Szerencsére ez a kis malőr nem ijesztette el a fiút, de ezt a furcsa randit azóta is emlegeti.

 

                                                         Egy  lány

______________________________________________

 

A titokszoba

Tavaly nyári táborban voltam a barátnőimmel. Faházban laktunk, amiben több kétágyas szoba volt. Első este nagyon jól éreztük magunkat négyesben: egész este beszélgettünk, rengeteget röhögtünk, kibeszéltük a fiúkat, no meg persze a tanárokat. Lefekvés után is folytattuk: átkiabáltunk egymásnak mindenfélét, többek között mindenki elmesélte élete legnagyobb pasps beégését. Mindez hajnalig tartott... Másnap reggelinél odajött hozzánk a kedvenc tanárunk, és azt mondta, hogy ezt nem gondolta volna rólunk... Később kiderült, hogy a mellettünk lévő szoba a tanároké volt... Majdnem elsüllyedtünk szégyenünkben.

                          Egy beégett csaj, 15

______________________________________________

 

Őrült piknik

Az egyik hétvégén nagyon szép idő volt, és a barátommal piknikezni mentünk a Margitszigetre. Minden nagyon jó volt: feküdtünk a földön, néztük a gyünyürű kék egyet és beszélgettünk. Egyszer csak hirtelen egy hatalmas dongó repült az arcomra. Annyira megijedtem, hogy felpattantam, és elkezdtem körbe-körbe rohangálni. Úgy éreztem hogy a dongó beleragadt a hajamba. Elkezdtem rázni a fejemet, mint egy őrült - vagy mint aki éppen egy vad rockkoncerten tombol. Közben sikítoztam, így tutira mindenki minket nézett. Kb. 15 percbe telt, mire a párom letudott csitítani. Szegény, szerintem ott jött rá, hogy egy igazi hisztérika vagyok!  :)

Zita, 16

______________________________________________

 

Pukikirály

Nemrég elmentünk a pasimmal és két laza havrjával moziba. Előtte bablevest ettem, és borzalmasan jött belőlem a bélgáz, de próbáltam visszatartani... Aztán már nem bírtam, és kijött az óriási PUKI! A fiúk szájából kiesett a kukorica, és egymásra nézve hülye fejet vágtak. Köhögtek, röhögtek és végül ,az orrukat fogták be - egyrészt a szag, másrészt a röhögés hangos zaja miatt. É nagyon zavarban voltam, és hirtelen ki akartam menni, de a kólámat véletlenül a mellettem ülő nézőre öntöttem, aki ijedtében viítozni kezdett... Már csak ez kellett mindenki engem bámult. A fiúk már dőltek a röhögéstől. Másnap a suliban mindenki megtudta, és azóta is "pukicsászárnak" hívnak.

Anonim, 16

___________________________________________________

Rajongói SMS

A bátyám kézilabdázik, és nyáron játszott egy strandkézilabda-csapatban. A csapattársa nagyon régóta tetszett nekem, már csak azért is szívesen jártam ki a meccseikre. Az egyik alkalommal a lelátón ültem, és vártam a meccs kezdetét, ilettve azt, hogy megérkezzen a barátnőm. Unalmamban elkezdtem SMS-t írni neki. Nem vettem észre, hogy a hátam mögött áll az imádottam anyukája, akivel egyébként jóban voltam. Elolvasta az SMS-t, ami így szólt: "Még csak most melegítenek, és Dani már megint állati jól néz ki!" Az anyuka a hátam mögött felnevetett, és barátságosan megveregette a vállamat, majd így szólt: "Örülök hogy ilyen aranyos szurkolói vannak a fiaimnak!" Nagyon ciki volt.

Dia, 16

___________________________________________________

     

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

jukalberlopikula@faszmail.rs

(bi lány, 2009.06.26 16:55)

nah!kezdem
az egyik jo csajommal(lezbi wok)akartunk kefélni!oszt nem birtunk me én nem akartam baszni!de aztán lehánytam miközben nyaltam picsáját!osztako nan febxszodott osztako emünt a tehenekhö!emont a parasztja!es most KEZDEM AZ IGAZÁN CIKI SZTORIT!!!!!!!EGY PASI IS LÁTTA OSZ WÉGIGNEZTE AZ EGÉSZET MÖG LE IS KAMCSIZTA!AZTÁN MÜG MEGMUTATA ANYÁMNAK!szowa sziwás!

Re: jukalberlopikula@faszmail.rs

(Anonymus., 2013.06.25 13:47)

írod hogy akartunk.... majd hogy én nem akartam....
Nagy poén tényleg kitalálni ilyet :"D gondolom 12 éves lehetsz vagy annyi se ;)

Re: jukalberlopikula@faszmail.rs

( valaki, 2014.10.30 10:53)

Bocsi nem akarlak megbántani vagy ilyesmi de nem tudsz normálisan irní vagy nem mennek a szavak ?

de égett a pofám..:S

(Bellus14, 2010.08.05 20:59)

A suliban magyarórán egy verset elemeztünk. Egy fiú elég érdekesen elmondta a véleményét róla. Persze mindenki elkezdett röhögni,köztük én is. De van egy hülye szokásom,ha nagyon megnevettetnek,olyan szinten elkezdek röhögni... És azt hittem,h senki nemfogja meghallani.. A végén már mindenki engem nézett... nagyon égtem utána,még most is ha visszagondolok rá:S

de égett a pofám..:S

(Bellus14, 2010.08.05 20:59)

A suliban magyarórán egy verset elemeztünk. Egy fiú elég érdekesen elmondta a véleményét róla. Persze mindenki elkezdett röhögni,köztük én is. De van egy hülye szokásom,ha nagyon megnevettetnek,olyan szinten elkezdek röhögni... És azt hittem,h senki nemfogja meghallani.. A végén már mindenki engem nézett... nagyon égtem utána,még most is ha visszagondolok rá:S

Ez...ppphhh.....

(Lool, 2009.08.26 19:38)

Te ezek az IM-ből vannak és az a lány aki leszbi aznem is miért találtok ki sztorikat???Aki meg nem írt ilyet akkor az ezt a levelet vegye semminek!!!!!
És kedves bi lány tályékoztatlak arról, hogy Te hülye vagy és paraszt módjára viselkedsz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A szerkesztőnek pedig ennyi:Rohadj meg!!!!!!!!!!!!!!!
Nekem is van 3 oldalam és tudom mindegyiket kezelni de nem ám úgy mint te mert nekem 3 db. van és egyikre se cseszek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Azért, ha valaki azt írja, hogy leszbi meg keféni.
Meg nyalni a picsáját és parasztul beszél ezért elvárom, hogy amikor belépsz minden olyan üzenetet
ami nem segítség(!!!)(pl.ciki sztorik...)kérem kitörölni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
És te mondod, hogy ne másoljanak mikor ezek is másolva van!!!!!!Helyette meg ezeket a ciki sztorikat teszed be(kijelölöd,ctrl c,belekattintasz a mezőbe:ctrl v)!!!Mert ezek közül is van jó!!!
Neked az anyád valagát!!!Ezzel búcsúzom!!!!!!!!!!

Oldalaim: www.h2ojustaddwater4.eoldal.hu

www.camprock.eoldal.hu

www.sztarokcsakneked.eoldal.huLool

.......

(jajáám, 2009.08.24 13:15)

ezek az im-ből vannak....

Pukilány

(reka, 2009.08.23 16:47)

Tesióra volt,és éppen a tanár vigyázba állította az osztályt.Elkezdett papolni,nem tom miről,és én éreztem,hogy felfúvódik a hasam.Ezután megtörtént a baj!A tanár két mondata között akkorát pukizam,hogy visszhangzott,a terem,és minden más zajt elnyomott,ami hallatszott.A fiúk a hátam mögött a padlón feküdtek a röhögéstől,a lányok meg majd'félre nyeltek.Még a tanár is röhögött.Nagyon "gáz" volt,de rajtam kívül mindenki elfelejtette. Réka 12

Szilveszter

(Valaki, 2009.08.20 12:10)

A ciki sztory:
A suliban szilveszteri-újévi partit renedezett az srác akit kiszemeltem magamnak. A buliközben felkért táncolni,ésvéletlenül ráléptem lábára a tűsarkúmmal! De ez nemminden,mert csak egy simapapucs volt rajta(Mivel a dÍszletet a buli előtt párórával rakta fel és nem cserélte le.)

Hülye picsa..

(Ez van..., 2009.08.03 11:53)

Te meg egy kis hazudós liba vagy:d
azt sem tudod mi az a lezbi:S

waca

(rita, 2009.06.24 22:45)

**************************************************************************************

Budapest

(Lilla, 2009.06.22 12:49)

Síbaleset...
7.-es koromban síelni voltunk, anya, apa, én, öcsi, és apuék barátja, akinek volt egy nagyon helyes 8.-as fiúk, Bence. Nagyon örültem, mikor megtudtam, hogy Ő is ott lesz. Hát felvettük a sícuccot, de a sícípő 7-es volt, nekem meg 8-sa, 9-es lábam van, de nem akartam rinyálni ilyenapróság miatt. Először apu barátja csúszott, elmagyarázott minden fontosat, de egyátalán nem figyeltem rá, mert csak Bencén volt a szemem ! Amikor én kerültem volna sorra (utánam meg Bence), éreztem, hogy nagyon nagyon szorít, de már nem volt visszaút . Elkezdtem csúszni de akkorát estem, hogy mindenki jött a segítségemre. Kábult voltam, mint a ki most kelt fel Bence apukája megfogott és bevitt a faházba (De én addig nem szóltam semmit, azt hittem, hogy Bence, mert alig láttam, marha rosszul voltam!) Bementünk, letett az ágyra (én még mindig azthittem, hogy Bence az) és ezt mondtam : Köszi, Bence és készültem arra, hogy megcsókolom, előtte nyitottam ki a szemem, és láttam, hogy az apukája ! Irtó ciki volt! Az apukája csak mosolygott.Persze Bence is megtudta, és azóta szégyenemben rá sem merek nézni ! Lilla

Ciki

(Egy gyerek, 2009.06.21 18:55)

Amikor megkaptam az első bérletemet(még kicsi voltam de akkor is cikinek tartottam)elindultunk a buszon a sofőrnek mutattuk anyukámmal a bérletet.Én azt hittem a sofőr olyan mint az ellenőr.És odaakartam adni.Még be is nyújtottam,hogy tessék.Azután Anyukám mondta,hogy:
-Nem kell a bácsinak odaadni.
Utána nagyon szégyelltem magam.

he?

(szerki, 2009.05.18 17:40)

Hát nagyon nem Lilla

4. cikis történet

(szerki, 2009.05.18 17:24)

***

Ez is ciki..

(Inkább nem mondom, 2009.05.11 19:08)

Még 3.-os voltam,mikor lemntünk az udvarra a csúzdánál játszani.A szerelmem is ott volt,amikor a "cápa" megfogott és őt kellett kergetnem.Fölbuktam valmiben és rábuktam a fiúra ,de úgy hogy pont a kukijába markoltam......
Iszonyúan ciki volt,és úgy nevetett,hogy az már fáj.
Azután egy évig a közelébe se mentem.......

VALDD BE!!

(Lilla, 2009.05.05 18:12)

UGYE???VALDD BE!!!!ITT!!!

3. cikis történet erdeiiskola

(szerki, 2009.05.03 20:40)

****

sdjkh

(bbxjka, 2009.05.03 19:34)

AZ ÖSSZESET A WWW:CIKISZTORIK:MLAP:HU -RÓL VETTED!!!!

Az erdeiiskola

(valaki , 2009.04.30 16:45)

Egy forró nyári hetet fogott ki a tanárunk az erdeitáborhoz. az egyik nap különösen meleg volt.gondoltuk, majd a túra után amikor oda megyünk ahová akarunk én és a barátnőm elmegyünk egy iszappakolásra. Miközben mondat Lalának mondtam az ötletem, az egyik fiú, aki nagyon belém van esve ahogy mindíg szokta kémkedett utánam. meghallotta és azt gondolta pár haverjával elmegy oda és majd meglep engem. És ráadásul úgy tudta, hogy nekem is bejön pedig nagyon nem. hát mikor teljesen meztelenül ültem az iszapban megláttam, hogy a haverjaival követett. gyorsan kimásztam az iszapból és odaindultam,hogy leordítsam a fejét .már majdnem ottvoltam, mikor ésrevettem, hogy nincs rajtam ruha. gyorsan indultam volna vissza, de ő erre előugrott és megölelt, majt fogta magát és lesmárot. minthogyha ez nem lett volna elég elvesztettem az eggyensújomat és beleestem az iszapba. Előjöttek a többiek is és óriásinagy nevetésbe kezdtek. Azthittem, hogy csak álmodtam, de nem! ez az igazság.
Stella,16