Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A csók művészeteA következő kép nem jeleníthető meg, mert hibákat tartalmaz: „http://idezet.files.wordpress.com/2007/11/37.jpg”.

Mi lehet érzékibb egy buja csóknál? Talán egy másik csók. Szerencsére sokféle létezik, ráadásul mindegyiknek más a jelentősége.

Az alapos, mélyreható csók az érzéki vágy mélységét jelzi. Bár az ajkat alig érintő, puha csók is utalhat a szenvedélyre. A csókolozásnak nincsenek szabályai, nincs jó, nincs rossz technika, hiszen mindenki másként szereti. Hilda Hutcherson izgalmas könyvében nemcsak a csókokat ismerheted meg alaposabban, de a szex szinte minden titkára fény dereül.

Embere válogatja, milyen csókot tart igézőnek és mely fajtájától undorodik. Ami bevállt a régi udvarlóddal, egyáltalán nem biztos, hogy kedvére lesz a következő kedvesednek. Akár hiszed, akár nem, a csókolózás tanulható! Ha megismerkedsz minden fogásával, csókkirálynője lehetsz a társadnak, bármilyen gyakorlott.

A következőkből megtudhatsz az ajkaidról, a puszilkodásról és a csókról- és a kedvesedet is rávezetheted, hogy átvegye a te stílusodat. Ne legyints, hogy úgy is tudod, mert nem tanultál meg mindent  a csókról a középiskolában. Ha netán tökéletes volnál a csókolozásban, akkor sem árt kissé felfrissíteni ennek az elhanyagolt művészetnek a fogásait.

Rengeteg nő azt hiszi, hogy egyetlen merész csókból következtethet leendő kedvese vérmérsékletére és szerelmi jártasságára. Ugyanebből az okból sokan elhiszik, hogy az ajkait ügyetlenül használó férfi közösüléskor szintén ügyetlenkedni fog, mert ha nem ura a szájának, hogyan lehetne ura egyéb testrészeinek.

Mielőtt te is a hölgyek pártjára állnál, és meggondolatlanul ejtenéd a kedves, szeretnivaló társad egy félresikerült csók miatt, gondolj arra, hogy a csókolózás csínját-bíját is meg lehet tanulni, mint bármit az életben!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.