Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Illatozz!!!

Nincs sok fogalmad a parfüm helyes használatáról? Ne
aggódj! Én most is segítek!

 

 

 

 

 

 

 

 

Illatozz I.

                                            Az illat ereje

Nem mindegy, hogy milyen kiszerelésű

illatot használsz: Parfum, Eau de Parfum, Eau de Toilette, Eau de Cologne, Splash Cologne

A fent leírt sorrend szerint csökkenő

töméynségű illóolaj keverékek, különböző töménységben, alkoholban oldva. Nincsenek pontos számok, de az adott illóolaj mennyisége ( a fenti sorrendben) 15-10-6-4-2 százalék körül mozog,meglehetős eltérésekkel az egyenes parfümházak által használt terminológiában. A tömánységgel csökkenő árak magukért beszélnek- látható, hogy nem az alkoholt kell egy parfümben megfizetnünk.

Az adott töménységen belül mindig

jobban megéri a nagyobb kiszerelést venni, de csak abban az esetben, ha már ismered és szereted a kiválasztott illatot.Ha ajándékba adsz parfümöt, válaszd a legkisebb kiszerelést, lehet hogy a viselőjének nem a kedvence. Csak ha már bevállt az illatunk, akkor érdemes megfontolni a kimolyabb beruházást igénylő Eau de Parfum vagy Parfum váltaozat megvételét. Ha nincs még kialakult illatod.ne hamarkodd el a vételt, nyugodtan, ráérősen válassz- az nagyon ciki, ha nem passzol az egyéniségedhez a kiválasztott illat.

 

Sokan nem tudják, hogy az Eau de Toilette és az Eau de Parfum néha nem teljesen ugyanaz az illat! Áltlában mindkettő azonos karakter, de a töményebb verzió a nőiesebb, alkalmibb, szexisebb, tehát tartalmában is mélyebb.

 

Helyes használat

 

Sose spricceld az illatot közvetlen közelről a bőrődre, A két csuklónket összedörzsölni sem szabad, mivel így sérül a bőr felső rétege, és eltérő illatot bocsát ki magából. Fújj egyet-kettőt a parfümből és szaladj a parfümfelhő alá, ez a kellemes permet az, ami a legjobban fejti ki hatását a bőrödön. A hajadra is spriccelej egy keveset, mert a haj jó " illatpárologtató".

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.