Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 
Nálad vagy nálam?

Nem is biztos, hogy fel kellene tennie ezt a kérdést. Persze csak akkor, ha tudja, hogy partnere milyen jegyben született….


A Kost egyáltalán nem érdekli
a helyszín, ő bármikor, bárhol képes célra tartani. A kényelem sem fontos neki. De nem szereti vesztegetni az időt, ezért arra a helyre megy, amelyik közelebb van.

A Bika otthon szeret
lenni. De otthonosan érzi magát önnél is, ha kellemesek a körülmények, ha tele a hűtő finomságokkal, és minden egyéb a kényelmét szolgálja.

Az Ikrek férfi átengedi
a választás jogát, ha tudja, hogy ön merész és találékony. Először azonban arra kíváncsi az ön hálószobájára. Mivel kedveli a változatosságot, később hol itt, hol ott… és bárhol máshol is megfelel neki.

A Rák kikéri a véleményét
, de ez csak látszólagos: a döntés jogát fenntartja magának. Szívesen látja vendégül saját otthonában, és még kényezteti is. Ha Önhöz kényszerül, minél előbb beköltözik, és hozza a személyes tárgyakat.
 

Oroszlán kézben tartja az eseményeket. Mindig tudja, hová menjenek. Ő választja ki, hol akarja ágyba vinni. Lehet, hogy éppen az ő otthonában vagy egy rendkívüli helyszínen, ahol aztán elkápráztatja.

A Szűz hazai pályán
, leginkább saját térfelén érzi magát biztonságban. Bárhol vannak is, fontos neki a higiéna, hogy legyen tisztálkodási lehetősége. És hogy semmilyen zavaró tényező ne legyen.

A Mérleg maga választ
helyszint, s néha túl nagy jelentőséget, tulajdonit ennek. Valószínűleg otthonába viszi, vagy olyan helyre, amely elegáns, diszkrét és civilizált. Mindig kényelmes és hangulatos feltételeket teremt az együttléthez.

A Skorpiónak közömbös
a helyszín, inkább a személyre és a lényegre koncentrál. Ha szenvedélye elragadja, mindegy neki, hol is vannak. Bár igazából nyugodt körülmények között tudja a maximumot nyújtani.

A Nyilas egzotikus helyszíneken
érzi jól magát. Kedveli a változatosságot, de fontos neki, hogy elegendő ideje is legyen az együttlétre. Kíváncsi és teszteli önt. Így biztosan önnél nézne körül.

A Bak komolyan veszi
a helyszín kiválasztását. Fontosak neki a külsőségek, a nyugalom, a diszkréció és a biztonság. A legszívesebben saját hálószobájában szerelmeskedik. Ott ugyanis nem is lehet kétséges, hogy ki az úr az ágyban.

A Vízöntő könnyed
, neki teljesen mindegy: otthon, idegenben vagy kölcsönlakásban. Bár kedveli a változatosságot, s minden zegzugot kipróbál, de nincs olyan unalmas hely, melyet ne dobna fel fantáziájával.

A Halak otthon van
szívesebben. De figyelembe veszi az ön igényeit is, hiszen arra törekszik, hogy felejthetetlen élményeket szerezzen. Bárhol vannak, mindenre figyel, nyugalmat és romantikus hangulatot teremt.

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.