Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Sziasztok! Dalma vagyok!

ez itt a panaszláda! Ide írhatjátok a problémáitokat személyes ügyetekben!!! Bármit mondasz megpróbálok segíteni, HIDD EL!!!! Írjátok a hozzászólásokba a panaszaitokat, problémáitokat!!!!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

sz.imre9@freemail.hu

(szekeres imre, 2009.07.31 23:00)

Szia Dalma! Van egy problémám amellyel kapcsolatban szeretnék tőled segítséget kérni. 15 éves fiú vagyok barátnőm még nem volt. Egyszer aztán egy lány megtetszett,msn-en beszéltünk meg sms-ben írtunk egymásnak.Kicsit furcsa érzés volt mert még így senki nem tetszett nekem. Egy suliba járok(jártam vele mert most ő 8-ba megy),de igazán a suliba láttam, ott annyi volt,hogy köszöntünk egymásnak,mert általában este msn-en szoktunk beszélni.Végül is nagy nehezen megmondtam neki,hogy tetszik és én is tetszettem neki.Élőben még nem beszéltem vele.Ez így rendben is volt,azonban a szüleim nemnagyon örültek neki meg nem is nagyon engednek el sok helyre,ezért inkább a következő nap azt mondtam neki,hogy haggyuk abba mert nem lenne rá sok időm.(ami részben igaz is mert most megyek gimibe, meg szombat,vasárnap a mamáéknál vagyok,ez nálunk szinte hagyomány).De nekem még mindig nagyon tetszik,és én szívesen járnék vele...Szeretném a tanácsodat kérni,hogy mitévő legyek.Előre is köszi: Imi

livcsi92502@citromail.hu

(jalili Lívia, 2009.06.29 19:22)

Hello Dalma. Egy fontos ugyben szeretnék toled segitseget kérni. Én egy 13 éves lány vagyok és még csak egy pasim volt,akit szinte nem is lehet pasinak nevezni. Nem csináltunk semmi izgit még csak nem is csókolództunk. Aztán o beleszeretett egy másik lányba aki miatt én szakítottam vele. Ez már tobb mind egy éve volt és én azota se találok magamnak semmilyen pasit. Nemtudom hogy mit higgyek. Az alkatom vékony igaz nem vagyok világszépe de nem tartom csúnyának magam. Szerinted velem van a baj??? És mit csináljak,hogy felkeltsem a pasik érdeklodését??? Néha mikor sexi rucit veszek fel akkor megnéznek,de ennyi az egész. A nyár alatt legfobb dolgom a pasikeresés. légysi adj tanácsot és segíts nekem ebben .Elore is koszi
Livia

Juhhhh

(Te vagy a zizi szerki !, 2009.06.22 12:27)

Hát tudod te azt jól, hogy ARRA A BIZONYOS OLDALRA írtad, hogy "a szerky egy kicsit zizi"! Már mért lennék zizi te kis... ? Neked a menüdben valamit kis betrűvel írsz,valamit meg naggyal !! Na akkor most ki a zizi ? (MÉG MINDIG TE...) Azt hiszed, hogy olyan csúcs az oldalad, mert minden kis hiszékeny tini tőled kér tanácsot ???!!! Hát ha valaki szeretne egy igazán jó tinis-oldalt látni ide jöjjön : www.tiniweb.hu (NEM ÉN szerkesztem mielőtt més oda is mocskosságokat írnál !) Hát..ez az én személyes panaszom , na mire vársz ? EZEN SEGÍTS, ha tudsz , te ZIZZENCS! D:

válasz=blanche

(szerki, 2009.06.11 21:33)

Hát tudod ha csak edzesz nem érsz el semmit mer ha úgy eszel ahogy eddig visszahízod amit gőzerővel dolgoztál

...

(egy lány, 2009.06.11 18:23)

szia Dalma!
már 3.os korom ota tetszik egy fiu.az a ciki h az öcsém barátjának a bátyja.és a szüleink jó barátságba vannak.náluk szoktunk a balcsin nyaralni.sztem én is tetszek neki,mert mindig olyan kedves velem.mit tegyek?elmondjam Neki?
amugy jó az oldal!!:)

tanács kéne

(ßeperkehß, 2009.06.08 15:24)

Szia Dalma!
Nem tudnál tanácsokat adni hogy egy sötét barna hajú,és nagyon nagyon picit napbarnított 165 cm magas viszonylag vékony csajszinak milyen fürdőruhát kéne vennie(pl.egyrészes,kétrészes kötős9avgy ilyensmi elérőis köszy!

menomano_dorkacska@yahoo.com

(blanche, 2009.05.23 13:55)

Szia,Dalma!..eleve egy szeles csipoju lany vagyok.nemreg nekifogtasm kocogni es feluleseket csinalni,de enm nagyon segitenek odafigyele a taplalkozasra..nagyon zavar..igaz,hgoy ieluyen a felepitesem is de az a baj h azt az 1-2 kg felesleget sem tudom leadni..itt a nyar es nagyon gyors megoldas kene...

válasz=Enikő

(szerki, 2009.05.18 17:22)

Én mindig azt mondom mindenkinek jár még 1 esély, de ha ezt elbaltázza nincs továbbe, ezt ne feledd! De csak akkor bocsáss meg neki ha nagyon szereted!

válasz=szancs

(szerki, 2009.05.18 17:20)

Figyelj, ha nagyon nyomul akkor mindd meg neki h jó pasinak tartod meg minden, de nem akarsz többet de barát atóll még lehetünk

avasilany@citromail.hu

(Enikő, 2009.05.16 22:14)

Szia Dalma engem megcsalt a férjem és nagyon ki vagyok borulva szerinted mit tegyek.Vagy a páromat ezek után hogy kezeljem. Kérlek adj tanácsot.

Kukucska5@gmail.com

(Szancs, 2009.05.04 20:03)

Hello Dalma...Nah szal hogy van egy pasi aki nagyon nomyul teccik meg minden de nem szeretnék tőle komolyabb kapcsolatot barátságnál...MIt csináljak?Mit mondjak neki?Nem fog megutálni utána ha meg mondm h nem akarok vele járni?segít pls!!

Thnks

(regina, 2009.05.03 12:25)

Köszi Dalma..nagyon kedves vagy!! :D

válasz=Regina

(szerki, 2009.04.29 15:11)

Szija! Képzeld el h nekem is van olyan ismerősöm aki nagyon sovány 12 éves és 23 kg. Ez ellen nem nagyon tudsz tenni mert mindenkinek a szervezete másmilyen. De azért tippeket tudok adni
Próbálj meg minél több szénhidrátot enni... A szokásosnál 100-150 kalóriával fogyassz többet és akkor naponta akár 0,5 vagy 1 kg-ot is hízhatsz :)

Gond :I

(Reginaa., 2009.04.22 13:21)

Sziaa!
Mit kellene tennem ha hízni akarok merthogy 12 éves vagyok és alig 30kg :$
Milyen ételeket kellene ennem: :)
amugy nagyon tetszik az oldalad! :)

szerki

(válasz=rrrrrrrrrrrrrrrrrrr, 2009.04.10 18:39)

Hát elég jól meg kell tanulnod hozzá angolul éjjel-nappal tanulnod kell hogy tudjál kommunikálni velük! Nyilvánvaló azért nem foglalkoznak naogyon veled mivel ők angolok te pedig magyar...

szerki

(válasz=Vica, 2009.04.10 18:35)

Attól függ hol ha az utcán teccik meg valaki csak mosolyogj rá 1-et de legyen rajtad szájfény , de ne legyen sok a fiúk a természetességet szeretik... Ha buliban lassacskán kerülj hozzá közelebb és akkor már észre sem veszed hogy vele táncolsz... Ha a suliban akkor tudd meg az msn-címér és beszélgessetek ha nincs... akkor gondolom kiszokott menni bandázni vagy vmilyen pályára akkor menj te is velük hidd el ezek bejönnek (:

angolok....

(rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, 2009.04.02 18:42)

szia
most költöztem ki a családommal külföldre.iskolába járok, és persze h angol.nemtudok senkivel se beszélni, mert németet tanultam és nagyon ki is közösítenek.mit csináljak?

héyyy, válaszolj, please

(VicaXD, 2009.03.07 22:19)

szia
nem tudom, mit fogsz mondani, de hogy csíphetnék fel egy jó pasit?
answer to me, please
thanks
bye

válasz=Nicol

(szerki, 2009.02.26 14:44)

Hát szerintem szeret de ő is szeret élni mint midenki adj neki 1 kis teret de ne engedd el magadtól teljesen! Remélem érted mire célzok...

niki.mayor@freemail.hu

(Nicol, 2009.02.24 17:09)

Hello!niki vok...2.-os koromba mentem a mostani sulimba ott első látásra bele szerettem egy fiúba...,ő is szerelmes lett belém soha nem mutattam ki az érzésemet csak néha nyagadtak hogy járjak vele stb.. és néha mondtam hogy én is szerettem ..ez a fiú a suli majd nem a legmenöbb sráca...én meg egy kicsitt vissza fogottabb,meg értő vagyok de ha kell menö is tudok enni.már 5 éve szerettem öt és ö is szeret engem vagyis még októberbe szeretet ,de mostanába azt veszem észre hogy nem piszkál csak nevetett.mostanábba az osztály társaimat piszkálja.szted, ez azt jelenti hogy máá nem szeret?