Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Sziasztok! Dalma vagyok!

ez itt a panaszláda! Ide írhatjátok a problémáitokat személyes ügyetekben!!! Bármit mondasz megpróbálok segíteni, HIDD EL!!!! Írjátok a hozzászólásokba a panaszaitokat, problémáitokat!!!!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

válasz=Stefi

(szerki, 2009.01.28 08:08)

Sztem haggyad hogy 1 kicsit megszokja hogy együtt vagytok! Nem kell egyből a haverjaihoz rohannia hogy elmondja, adj neki időt! De figyelj arra is hogy ne rohanj egyből a szüneten hozzá haggy neki 1 kis teret hogy mondjuk a haverjaival legyen, de ne engedd el teljesen!

STEFI

(STEFI, 2009.01.27 19:32)

Szijja Dalma...
Én egy 11 éves lány vagyok és szerelmes vok egy Ádámba. Azt mondja hogy ő is szeret de nem nagyon látszik. A haverjainak is mondta,de én nem vettem anyira észre... Többet várok el. Légyszíí seíts! Mert nem szokott oda jönni beszélgetni csak órán szemezget velem...

válasz=Vica

(szerki, 2009.01.26 08:11)

Hát ha elmondanád neki hogy szereted ... akkor nem tudom mit szólna ez minden pasinál más! De én úgy gondolom hogy ez a fiú dolga, de ha nagyon nem bírod ki megkérdezheted hogy jártok-e!

dalmának

(VicaXD, 2009.01.25 17:19)

szia dalma
nekem ő,tomi tetszik és nem tudom, hogy én is neki-e
mert mondott már nekem ilyeneket:
-végre kettesben (mert azelőtt a haverjaink is ott voltak és mi ketten leültünk egymással szembe, mert minket nem érdekelt a verekedés)
-egyszer megkérdezte, hogy ülhet-e mellém (töri korrepetán kellett maradnunk és bence odapofátlankodott és azt mondta, hogy neki meg nem engedtem, közbe meg neki engedtem meg)
-egyszer azt akarta, hogy pusziljam meg, csak ott volt még a fél osztály és nem tettem
- meg msnen ha megy ezeket írja: puszillak, szépségem, jó éjt, szép álmokat, és ezeket küldi: szivecske, piros ajak,
csak a suliban meg ott vannak a haverjaink
most csak haverok vagyunk
ha felhívnám és azt mondanám neki, hogy szeretem, akkor az rontana a helyzeten, vagy összejönnénk? mit tanácsolsz?

köszi

(VicaXD, 2009.01.25 16:49)

szia
háát az az igazság, hogy a telefonszámát és az msn címét tigyjek most?udom és néha bszélünk
most például egy szivet küldött és egy puszit, amikor ment
na akkor mit h

válasz=Vica

(szerki, 2009.01.23 21:20)

Nagyon egyszerű kérd el a t.számát vagy az msn-címét! Beszéljetek meg 1 randit... Olyan helyen ahol nem szoktak ott lenni a Tomi és a haverjai és akkor kettesben lehettek! De valószínű azér cukkol mer tetszel neki... Tudom ezt nem hiszed el... Mert ezt csak a szülők szokták mondani! Az a lényeg hogy kérd el a számát...

egy pasi

(VicaXD, 2009.01.23 20:19)

szia dalma van egy srác, aki nagyon nagyon tetszik nekem és szerintem én is neki, mert sokszor nézünk tisztán egymás szemébe, csak egy baj van az a srác, tomi osztálytársam és a haverok cukkolnak vele, tudsz valamit, hogy hogy hívhatnám el kettesben? lécci írj!

válasz=Hurmikaki

(szerki, 2008.12.20 17:04)

Szia Hurmikaki! Lehet hogy ha valaki látja hogy loptak szól nekem!!! De szerintem is erre kevés az esély de biztonság kedvéért nem törlöm le!

Vikuci=válasz

(szerki, 2008.12.20 17:02)

Szia Vikuci! Van 1 jobb ötletem minden hónapban változtatom az oldalam színét és nem csak rózsaszín lesz... ok?

hell

(Hurmikaki, 2008.12.20 16:08)

szeretném a panaszomat benyújtani, hogy a Feketelista egy hülyeség mivel ha bárki is lop az oldaladról nem biztos, hogy tudni fogod és ha valaki olyan becsületes mint egy páran azok úgy is fognak tőled engedélyt kérni

hát ha már panaszolni kell

(Vikuci, 2008.12.20 16:01)

Engem az bánt az oldalban, hogy tényleg minden megtalálható rajta, de mivel csak lányoknak szól nem kellene pont RÓZSASZÍNNEK lennie. Lehet, hogy lányos szín de eléggé azt mutatja, hogy te minket és magadat egy rózsaszín cicababának tartasz, pedig szerintem nem vagyunk azok. Amúgy bocsi...de az oldal tartalma = 100000% tehát a színen kívül szuper

nincs pasim

(Danette, 2008.08.05 17:34)

Most hülyeségből leírom,úgyis unatkozok.Ki tudja valaki lehet válaszol rá.
15 éves vagyok és még nincs pasim. Jó,mi?!
Azt mondják majd szeptemberben a gimiben lesz.pff

fiú

(szerki, 2008.07.18 08:44)

Az az egy év az nem számít!! HA pedig mindig néz akkor mire vársz? Majd a suliban jelentkezz olyan szakkörre amire ő és akkor beszélgethetsz vele! És talán ki is alakulhat valami!!!!


« előző

1 | 2 | 3