Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Lindsay Lohan pofátlanul mondta le a bécsi Operabált

Lindsay Lohan a reptér helyett inkább vásárolni indult, így nem utazott el a Bécsi Operabálra. A színésznőt egy üzletember hívta meg, ő most visszaköveteli a százezer eurót, amiért magángépet bérelt a hölgynek.

 Már napok óta arról cikkeztek a bulvárlapok, hogy miután Lindsay Lohan próbaidőn van, nem valószínű, hogy elhagyhatja az Egyesült Államokat, és így nem tud megjelenni a bécsi Operabálon. A színésznő végül megjelent a bíróságon, és engedélyt kapott az országból való távozásra, de ő nem a reptérre ment, hanem vásárolni indult. Pár óra múlva meggondolta magát, és megjelent a repülőnél, de mivel két órát vártak rá, 16 ezer eurós pótdíjat kellett volna fizetnie. Ennyi pénz nem volt Lohan kártyáján, és mivel a meghívója, Richard Lugner sem volt hajlandó fizetni, a sztárnak és kíséretének el kellett hagynia a gépet. Lindsay így lemaradt a járatról és pofátlan módon az Operabál napján váratlanul lemondta a részvételt.Ahogy arról korábban beszámoltunk, a 77 éves építési vállalkozó, Richard Lugner minden évben egy híres sztárt választ magának kísérőül, és Paris Hilton, Sophia Loren vagy Carmen Electra után Lohant hívta meg az eseményre. A férfi bérelt Lindsay számára egy magánrepülőt, ami Londonból vitte volna a színésznőt Bécsbe, de végül üresen tért vissza. Az üzletember ezért visszaköveteli a színésznő menedzsmentjétől a százezer dollárt. Lugner furcsa döntést hozott, hiszen Dieter Bohlent hívta meg Lohan helyett beugrónak az Operabálra. ________________________________________________________

Beyoncé szexi szambakirálynőként villogott Rióban

 

Beyoncé és Alicia Keys Rióban forgatta legújabb közös klipjét. A két sztár szexis szambatáncosnőnek öltözött, és az utcán táncolt a forgatás alatt.


A riói karnevál ugyan csak három nap múlva kezdődik, de Beyoncé már előtte is szambakirálynőként vonult végig a brazil város utcáin. A világhírű énekesnő nem előpartit tartott, hanem legújabb klipjét forgatta a városban, és a Put It In A Love Song című dalhoz készült film hangulata természetesen a világ legnagyobb buliját idézte. Beyoncé nem egyedül szerepel a videón, hiszen Alicia Keysszel énekel duettet, így mindkét hölgy felvette az utcai táncosok díszes jelmezét, ami kiemelte csodálatos alakjukat.


A hat Grammy-díjat begyűjtő énekesnő elkápráztatta a környezetét hatalmas hajkoronájával és csillogó ruhájával, de kolléganője is feltűnést keltett. A klip jeleneteit több helyen forgatták, ennek során bejárták Rió több nevezetességét, sőt a Dona Marta nyomornegyedet is, érdekesség, hogy Michael Jackson is itt forgatta a They Don't Care About Us című klipjét. Beyoncé tehát elbűvölte e brazilokat, és a hírek szerint annyira magával ragadta a város, hogy nem utazott el, hanem elhatározta, hogy maga is részt vesz a karneválon.

Beyonce Beyonce Alicia Keys

 
 

 

 

_______________________________________

Óriási mellekkel jelent meg Jessica Simpson - fotó

 

Jessica Simpson már több plasztikai műtéten esett át, a legújabb azonban minden eddiginél látványosabb eredménnyel járt. Az énekesnő új mellei XXL-es méretűek lettek, amit büszkén meg is mutatott.


Amióta Jessica Simpson elvált a férjétől, folyton új külsővel jelenik meg a nyilvánosság előtt. A szőke énekesnő hol meghízik, hol lefogy, és ez minden bizonnyal a lelki problémáival magyarázható. Azt nem tudni, hogy a sztár most éppen hogy érzi magát, mindenesetre tény, hogy a jelek szerint kés alá feküdt, hogy megnagyobbíttassa melleit, a szembeötlő eredményt pedig meg is mutatta a nyilvánosság előtt. A 29 éves művésznő egy baráti vacsorára érkezett lélegzetelállító dekoltázzsal, ami a korábbi képeihez viszonyítva jelentős méretnagyobbodást mutat.


Jessica nemcsak e téren, de a többi testtájon is súlynövekedéssel dicsekedhet, de a hírek szerint ez a bokszedzéseknek köszönhető, vagyis nem zsír, hanem izom van rajta. Az énekesnő a saját Twitter-oldalán így mesél. "A boksz megváltoztatta az életemet. Rengeteg energiám van, és az alvási problémáim is megszűntek". Ennek csak örülni lehet, de új fiúról egyelőre nem szólnak a pletykák, bár a hatalmas keblek ebben is segíthetnek.

beforeafter

________________________________________________________________________

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

mmmm :)

(valaki, 2008.09.01 18:27)

Nem rossz!!! kiváncsi vok októberben mit írsz! :)